jamila-mindfulness-vocare-psycholoog-arnhem-westervoort-zevenaar-coach-banner-1-2-2-small

Psycholoog Coach Arnhem Zuid Jamila Ekkel Mindfulness EMDR Trauma ervaring Welkom! Mijn naam is Jamila Ekkel en ik ben Psycholoog NIP. Kijk eens rustig rond op mijn website.

Psycholoog Arnhem – Jamila Ekkel

Op zoek naar een Psycholoog in Arnhem? Loop je vast? Zit je niet goed in je vel of spelen er andere klachten? Ik help jou graag verder.
Mijn praktijk bevind zich in Arnhem Zuid en is gemakkelijk met de auto te bereiken. Ook is het 10 minuten lopen vanaf Station Arnhem Zuid.

Je kunt onder andere bij mij in Arnhem terecht wanneer je last hebt van een depressie, trauma of burn-out, maar ook bij andere klachten help ik jou als ervaren psycholoog graag weer op de weg. In mijn psychologenpraktijk in Arnhem zuid kun je zonder wachtlijst, op korte termijn terecht.

vocare-arnhem-nfg-logo.jpgvocare-arnhem-rbcz-logovocare-arnhem-psynip-logo

 Gratis 30 minuten kennismakingsgesprek
 Al ruim 7 jaar ervaring
Vergoeding mogelijk
Binnen een week een afspraak
Geen doorverwijzing nodig!
Ook beschikbaar in de avondurenHerken jij jezelf in het volgende?

… Je voelt je lusteloos en moe; je kúnt bijna niet meer…
… Je voelt je constant gestrest en gespannen
… Je durft bepaalde dingen niet te doen, maar zou dat wel graag willen
… Jouw onzekerheden belemmeren je in contact met andere mensen
… Je geniet minder van je dagelijks leven, of van relaties
… Je voelt je constant gestrest en gespannen
… Je bent erg gevoelig voor geluiden, geuren en/of licht
… Je voelt sfeer en de behoeftes van andere mensen goed aan
… Je hebt een nare (of traumatische) ervaring meegemaakt, waar je erg emotioneel van kunt worden wanneer je eraan terug denkt
… De sleur is een beetje in jouw relatie gekomen, of jullie leven langs elkaar heen

Ervaringen van anderen?

Marieke –
“….Als er iemand is die mij weet te prikkelen dan is het Jamila wel. Het was voor mij een enorme stap om een afspraak te maken met een psycholoog. Dat heeft ook wel even geduurd. Daar gingen maanden over heen. Toen ik uiteindelijk ging zoeken, kwam ik de website van Vocare tegen en dat sprak me gelijk aan. Ik zocht iemand waar ik snel bij terecht kon, die mij gelijk een goed en veilig gevoel kon geven. En dat heb ik gevonden bij Jamila.
Tijdens mijn kennismakingsgesprek met Jamila klikte het gelijk, wat voor mij heel belangrijk was. En ik moest me op mijn gemak voelen bij haar. Ik was gestart bij haar voor de verwerking van de vroeggeboorte van mijn zoon. Na enkele sessies brak ik en de beerput was geopend. Ik had wat meer trauma’s te verwerken dan ik dacht. Ik heb een behoorlijk rugzakje. Ik ben nu ruime tijd verder en ik heb al vele stappen gezet. Ik had mezelf nog nooit op de 1e plaats gezet, maar nu wel. Het is een zwaar traject, maar ik ben blij dat Jamila op mijn pad is gekomen. Ik ben er nog niet, maar ik kom er wel. Ik ben er van overtuigd dat het met de hulp van Jamila zeker gaat lukken. Zij is geduldig, een goed luisteraar en ze geeft mij een veilig gevoel. Door haar manier van vragen stellen, prikkelt zij mij iedere keer weer. Voor mij de juiste therapeut. Bedankt Jamila, tot zover.

Pieter –
“….Ik ben bij Jamila terecht gekomen omdat ik coaching nodig had bij het kunnen leren omgaan met diverse veranderingen in mijn tot nu toe voor mij gestructureerde leven. Veranderingen op het gebied van gezondheid, relatie, geloof en werk. Alles heeft raakvlakken met elkaar dus je hele persoontje wordt geraakt. Op sommige gebieden zat ik mezelf in de weg door denkpatronen, de lat te hoog te leggen etc. De stap naar een therapeut/coach te zetten vond ik eerst echt moeilijk en ik had zo mijn bedenkingen (uiteraard). Maar gelijk na het kennismakingsgesprek met Jamila wist ik dat het een goede stap was en dat het mij zou helpen (en nog steeds helpt) mezelf beter te begrijpen zodat ik minder snel tegen (mezelf opgedrongen) belemmeringen oploop. Jamila weet het consult op een hele persoonlijke en prettige manier te leiden, waarbij jezelf kunt zijn en je veilig voelt. In de gesprekken weet ze gezamenlijk met jou het steentje in je schoen naar boven te peuteren en te verwijderen zodat je weer lekker comfortabel verder kan lopen! Ik loop nu weer lekker rond en weet hoe ik af en toe mijn schoen kan checken of er nog steentjes in zitten.

Bedankt Jamila!…”


Lisa –
 

“Jamila, dank je wel voor al je hulp! Ik had voordat ik bij je kwam niet durven hopen dat ik me weer zo snel zo goed zou voelen! En nu weet ik bij dipdagje precies wat ik moet doen en voel ik me weer top! Mocht ik ooit weer tegen wat aan lopen ben je de eerste die ik bel!”