Psycholoog Arnhem Zuid ErvaringenBenieuwd naar de ervaringen van anderen die een traject bij mij hebben gevolgd? Lees dan hun verhalen hieronder:


Susanne, Docent basisonderwijs,

“Jamila heeft me veel inzichten gegeven, waardoor ik de wereld nu met een hele andere bril bekijk dan voorheen: in positieve zin! Ik kan beter relativeren en heb geleerd om de controle meer los te laten. Dat is in mijn werk wel prettig en eigenlijk inmiddels ook nodig, want anders had ik nu met een burn-out thuis gezeten denk ik… Werken in het onderwijs is niet bepaald makkelijk.”

Pieter –

“….Ik ben bij Jamila terecht gekomen omdat ik coaching nodig had bij het kunnen leren omgaan met diverse veranderingen in mijn tot nu toe voor mij gestructureerde leven. Veranderingen op het gebied van gezondheid, relatie, geloof en werk. Alles heeft raakvlakken met elkaar dus je hele persoontje wordt geraakt. Op sommige gebieden zat ik mezelf in de weg door denkpatronen, de lat te hoog te leggen etc. De stap naar een therapeut/coach te zetten vond ik eerst echt moeilijk en ik had zo mijn bedenkingen (uiteraard). Maar gelijk na het kennismakingsgesprek met Jamila wist ik dat het een goede stap was en dat het mij zou helpen (en nog steeds helpt) mezelf beter te begrijpen zodat ik minder snel tegen (mezelf opgedrongen) belemmeringen oploop. Jamila weet het consult op een hele persoonlijke en prettige manier te leiden, waarbij jezelf kunt zijn en je veilig voelt. In de gesprekken weet ze gezamenlijk met jou het steentje in je schoen naar boven te peuteren en te verwijderen zodat je weer lekker comfortabel verder kan lopen! Ik loop nu weer lekker rond en weet hoe ik af en toe mijn schoen kan checken of er nog steentjes in zitten.

Bedankt Jamila!…”

John, Eigenaar horecabedrijf,
“Dank je wel voor al je goede zorgen Jamila, je hebt me heel erg geholpen. Alleen al door naar mijn verhaal te luisteren. Het was lang niet altijd makkelijk voor me… maar ik voel me nu een stuk beter.”

 Lisa, HRM Manager,
“Jamila, dank je wel voor al je hulp! Ik had voordat ik bij je kwam niet durven hopen dat ik me weer zo snel zo goed zou voelen! En nu weet ik bij dipdagje precies wat ik moet doen en voel ik me weer top! Mocht ik ooit weer tegen wat aan lopen ben je de eerste die ik bel!”     

Anne, Studente HBO,
“Echt super bedankt, ik heb me altijd bij jou op m’n gemak gevoeld. Soms kon je ook streng tegen me zijn maar dat had ik dan nèt even nodig!”

 

Heb je een coachingstraject of counsellingsessies bij ons gevolgd, en wil je jouw ervaringen delen met anderen? Stuur dan een e-mail aan ons met als onderwerp: ‘Mijn ervaring’. Alvast hartelijk bedankt!