Vocare Arnhem werkt met behulp van verschillende technieken en principes uit de psychologie en coaching. We werken bovendien met behulp van protocollaire, effectief gebleken behandelingen. Daarnaast hanteren we technieken die uit ervaring ook behulpzaam zijn gebleken. Voor iedereen zorgen wij voor een behandelplan op maat, want iedereen is anders!

Jamila Ekkel (Psycholoog NIP & Mindfulness therapeut) kan jou helpen als je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit, als je je somber of depressief voelt, of bijvoorbeeld overspannen bent. Ze is gespecialiseerd in hooggevoeligheid en mindfulness.

Daarnaast werken we samen met onze coach Astrid Hendriks, gespecialiseerd in echtscheidingen en het begeleiden van kinderen in een dergelijk proces. Natuurlijk kan zij je ook begeleiden wanneer je andere vragen hebt op gebied van coaching.

Psycholoog Arnhem Zuid WerkwijzeDe aanmeldingsprocedure is als volgt: wanneer je je wilt aanmelden voor een eerste kennismakingsgesprek (een intakegesprek), kun je ons een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Wij nemen dan vervolgens telefonisch contact met jou op en streven ernaar om dit binnen één à  drie werkdagen te doen. We zullen je tijdens dit telefonische gesprek een aantal vragen stellen, zodat wij alvast een idee krijgen van jou als persoon en van de klacht waarmee je je bij ons aanmeldt. Dit gesprekje duurt hooguit een paar minuten.

We maken dan meteen een eerste afspraak voor het kennismakingsgesprek. Dit gesprek zal zo’n 30 minuten duren en is geheel gratis en vrijblijvend! Momenteel hebben we geen wachtlijst en kun je binnen een week bij ons terecht, mits jouw eigen agenda dat natuurlijk toelaat. Als je graag ‘s avonds een afspraak maakt, dan kan dat ook. Er zijn natuurlijk meer mensen die na hun werk graag een afspraak maken, dus wees er wel op tijd bij. Houd er wel rekening mee dat er vanaf 18.30 uur een avondtarief geldt! (Kijk voor onze actuele tarieven op deze pagina.)