Ik wil graag EMDR-behandeling, kan dat bij jou Jamila?

Misschien heb je er al vaker van gehoord: EMDR. De volledige term is ‘Eye Movement Desensitization and Reprocessing’ Therapie. Het feit dat je op deze pagina zit, wakkert bij mij een vermoeden aan dat je last hebt van klachten als gevolg van een nare ervaring, klopt dat? Bij mij kun je absoluut terecht voor EMDR-behandeling bij voor jou nare, traumatische ervaringen.

[BELANGRIJK:] Ik neem vanaf nu alleen nog mensen in behandeling voor enkelvoudig trauma – dat wil zeggen: nare, traumatische situaties die één keer zijn gebeurd. Voor meervoudig trauma (dus: nare situaties die vaker dan 1x zijn voorgekomen in jouw leven, bijv. langdurig pesten) wil ik je graag doorverwijzen naar mijn collega, Jedidja Borkent (haar locatie bevindt zich slechts enkele straten van mijn praktijk vandaan). Mocht je twijfelen over jouw situatie, mail mij dan gerust: jamila@vocare-arnhem.nl 

Wil je eerst meer weten over EMDR en wat het precies inhoudt? Klik dan hier voor informatie.

 

 Gratis 30 minuten kennismakingsgesprek
 Al ruim 7 jaar ervaring
Vergoeding mogelijk
Binnen een week een afspraak
Geen doorverwijzing nodig!
Ook beschikbaar in de avonduren


Je kunt bij mij terecht wanneer je…

… even niet lekker in je vel zit en er zelf niet goed uit komt
… je dingen hebt meegemaakt die voor jou zwaar zijn om aan terug te denken
… je je niet gelukkig voelt
… je nachtmerries of nare ‘flashbacks’ / herinneringen hebt
… je somber of zelfs depressief bent
… je paniekaanvallen of andere angsten hebt
… en natuurlijk voor nog veel meer klachten en problemen (kijk daarvoor eens verder rond op mijn website).

 

Psycholoog Arnhem Zuid Jamila Ekkel avond beschikbaar geen wachtlijst snel meteen terecht gratis kennismaking geen verwijzing huisarts

 

Ik ben aangesloten bij de volgende (beroeps)verenigingen en organisaties:

vocare-arnhem-nfg-logo.jpgvocare-arnhem-rbcz-logovocare-arnhem-psynip-logo

 

Ervaringen van anderen?

Marieke –
“….Als er iemand is die mij weet te prikkelen dan is het Jamila wel. Het was voor mij een enorme stap om een afspraak te maken met een psycholoog. Dat heeft ook wel even geduurd. Daar gingen maanden over heen. Toen ik uiteindelijk ging zoeken, kwam ik de website van Vocare tegen en dat sprak me gelijk aan. Ik zocht iemand waar ik snel bij terecht kon, die mij gelijk een goed en veilig gevoel kon geven. En dat heb ik gevonden bij Jamila.
Tijdens mijn kennismakingsgesprek met Jamila klikte het gelijk, wat voor mij heel belangrijk was. En ik moest me op mijn gemak voelen bij haar. Ik was gestart bij haar voor de verwerking van de vroeggeboorte van mijn zoon. Na enkele sessies brak ik en de beerput was geopend. Ik had wat meer trauma’s te verwerken dan ik dacht. Ik heb een behoorlijk rugzakje. Ik ben nu ruime tijd verder en ik heb al vele stappen gezet. Ik had mezelf nog nooit op de 1e plaats gezet, maar nu wel. Het is een zwaar traject, maar ik ben blij dat Jamila op mijn pad is gekomen. Ik ben er nog niet, maar ik kom er wel. Ik ben er van overtuigd dat het met de hulp van Jamila zeker gaat lukken. Zij is geduldig, een goed luisteraar en ze geeft mij een veilig gevoel. Door haar manier van vragen stellen, prikkelt zij mij iedere keer weer. Voor mij de juiste therapeut. Bedankt Jamila, tot zover.

Pieter –
“….Ik ben bij Jamila terecht gekomen omdat ik coaching nodig had bij het kunnen leren omgaan met diverse veranderingen in mijn tot nu toe voor mij gestructureerde leven. Veranderingen op het gebied van gezondheid, relatie, geloof en werk. Alles heeft raakvlakken met elkaar dus je hele persoontje wordt geraakt. Op sommige gebieden zat ik mezelf in de weg door denkpatronen, de lat te hoog te leggen etc. De stap naar een therapeut/coach te zetten vond ik eerst echt moeilijk en ik had zo mijn bedenkingen (uiteraard). Maar gelijk na het kennismakingsgesprek met Jamila wist ik dat het een goede stap was en dat het mij zou helpen (en nog steeds helpt) mezelf beter te begrijpen zodat ik minder snel tegen (mezelf opgedrongen) belemmeringen oploop. Jamila weet het consult op een hele persoonlijke en prettige manier te leiden, waarbij jezelf kunt zijn en je veilig voelt. In de gesprekken weet ze gezamenlijk met jou het steentje in je schoen naar boven te peuteren en te verwijderen zodat je weer lekker comfortabel verder kan lopen! Ik loop nu weer lekker rond en weet hoe ik af en toe mijn schoen kan checken of er nog steentjes in zitten.

Bedankt Jamila!…”

 

 Lisa –
“Jamila, dank je wel voor al je hulp! Ik had voordat ik bij je kwam niet durven hopen dat ik me weer zo snel zo goed zou voelen! En nu weet ik bij dipdagje precies wat ik moet doen en voel ik me weer top! Mocht ik ooit weer tegen wat aan lopen ben je de eerste die ik bel!”