Ik ben overspannen (of heb misschien een burn-out), kan ik bij jou terecht Jamila?

Opgebrand. Geen puf meer hebben. Van jezelf schrikken omdat je zo weinig energie hebt, terwijl dat helemaal niet ‘typisch jou’ is. Je hoort het regelmatig om je heen, maar nu ervaar jij het voor het eerst zelf… Als jij dit soort klachten ervaart, ben je op deze pagina aan het goede adres: ik ben namelijk gespecialiseerd in overspannenheid en burn-out (of bore-out).

Wil je eerst meer weten over overspannenheid/burn-out en wat het precies inhoudt?
Klik dan hier voor informatie.

Psycholoog Arnhem Zuid Jamila Ekkel avond beschikbaar geen wachtlijst snel meteen terecht gratis kennismaking geen verwijzing huisarts

Je kunt bij mij terecht wanneer je…

… even niet lekker in je vel zit en er zelf niet goed uit komt
… je moe, moe, moe bent en je geen puf meer hebt om dingen te doen
… je geen zin meer hebt in leuke dingen (waar je eerder wel zin in had)
… je dingen hebt meegemaakt die voor jou zwaar zijn om aan terug te denken
… je je niet gelukkig voelt
… je niet goed weet wie je bent en wat je wilt
… je je somber of zelfs depressief voelt
… en natuurlijk voor nog veel meer klachten en problemen (kijk daarvoor eens verder rond op mijn website).

Psycholoog Arnhem Zuid Jamila Ekkel avond beschikbaar geen wachtlijst snel meteen terecht gratis kennismaking geen verwijzing huisarts

Ik ben aangesloten bij de volgende (beroeps)verenigingen en organisaties:

vocare-arnhem-nfg-logo.jpgvocare-arnhem-psychologen-nederland-logovocare-arnhem-rbcz-logovocare-arnhem-psynip-logo
Ervaringen van anderen?

Pieter –
“….Ik ben bij Jamila terecht gekomen omdat ik coaching nodig had bij het kunnen leren omgaan met diverse veranderingen in mijn tot nu toe voor mij gestructureerde leven. Veranderingen op het gebied van gezondheid, relatie, geloof en werk. Alles heeft raakvlakken met elkaar dus je hele persoontje wordt geraakt. Op sommige gebieden zat ik mezelf in de weg door denkpatronen, de lat te hoog te leggen etc. De stap naar een therapeut/coach te zetten vond ik eerst echt moeilijk en ik had zo mijn bedenkingen (uiteraard). Maar gelijk na het kennismakingsgesprek met Jamila wist ik dat het een goede stap was en dat het mij zou helpen (en nog steeds helpt) mezelf beter te begrijpen zodat ik minder snel tegen (mezelf opgedrongen) belemmeringen oploop. Jamila weet het consult op een hele persoonlijke en prettige manier te leiden, waarbij jezelf kunt zijn en je veilig voelt. In de gesprekken weet ze gezamenlijk met jou het steentje in je schoen naar boven te peuteren en te verwijderen zodat je weer lekker comfortabel verder kan lopen! Ik loop nu weer lekker rond en weet hoe ik af en toe mijn schoen kan checken of er nog steentjes in zitten.

Bedankt Jamila!…”

 Lisa – 
“Jamila, dank je wel voor al je hulp! Ik had voordat ik bij je kwam niet durven hopen dat ik me weer zo snel zo goed zou voelen! En nu weet ik bij dipdagje precies wat ik moet doen en voel ik me weer top! Mocht ik ooit weer tegen wat aan lopen ben je de eerste die ik bel!”